PRIJSWINNAARS BEKEND!

PRIJSWINNAARS BEKEND!

2 juli 2018 | gl8admin

Zaterdag 30 juni was de prijsuitreiking van onze prijsvraag. Alle prijswinnaars kwamen hun prijzen ophalen en in het winkelcentrum was voldoende reuring; voor de gelegenheid waren er ook een paar kramer opgezet van Fruitcompany Malden, Outlet Leader en 024 Outletstores. GL8 zond haar laatste Focus Actueel uit van dit seizoen en ontving ook Gerard Wennekes, voorzitter BIZ; Ben Bottema van De Zonnebloem en Ans Stunneberg van de PvdA. 

Zowel het winkelcentrum als GL8 vinden het voor herhaling vatbaar.

Nagenoeg alle winkeliers uit Winkelcentrum Malden hebben prijzen ter beschikking gesteld. Verder gingen er nog een prachtige handdoekset en kussen uit van De Vries Slaapcomfort, een tas vol met aankleding voor een leuk (kinder)feestje van BigBazar, een bon van Quinty Mode Malden….. Ook de Hema, Eigenwijs, Gall & Gall, LaVie, Kruitvat, Etos, KaasWereld, de Natuurwinkel, en nog veel meer. Waardebonnen waren er ook in overvloed van Petit Malden , Lunchroom , Pâtisserie en CateringFruitcompany Malden, Scholtens Sport, Shoetime schoenen, Ami Kappers, ’t Kraaijennest, Kappersgevoel etc. etc.

En dan niet te vergeten: dank aan Telecombinatie Malden die de verbinding mogelijk maakte, Bakker Bart die ons liet niet verhongeren en Plaza Malden die een koel drankje serveerde.  

Terug naar overzicht
2 juli 2018 | gl8admin
Deel op social media of met vrienden: