Naast Pleinfeest ook weer Winterfestijn in Malden

Naast Pleinfeest ook weer Winterfestijn in Malden

10 september 2018 | gl8admin

Maldenaren kunnen zich weer gaan verheugen op echte Maldense activiteiten. Malden in Motion heeft een doorstart gemaakt en presenteerde zich 6 september jl. aan de gemeente met nieuwe plannen en een nieuwe missie. Op de activiteitenkalender staat als eerst HET PLEINFEEST – op zaterdag 22 september – en daarna weer een WINTERFESTIJN

 Het Pleinfeest

Het grote podium staat weer op het Kerkplein. Tussen 20.00 en 24.00 uur treden er landelijk en lokaal bekende artiesten op: Snollebollekes, DJ Bouncy en Coverband Jack. Er staan verschillende bars en een goede snacktent. Toegang gratis.

Winterfestijn
Dat er een ijsbaan komt, wil de politiek. Wat daar omheen georganiseerd wordt, is nog open. Ideeën voor de invulling daarvan zijn welkom.

Malden in Motion
Doelstelling Malden in Motion: bijdragen aan een fijn leefklimaat in de gemeente Heumen, voor alle inwoners. De stichting organiseert daartoe door het jaar heen zelf activiteiten. Maar wil ook desgewenst andere vrijwilligers, verenigingen of stichtingen ondersteunen bij hun activiteiten en evenementen. Verder wil ze meewerken aan een Heumense activiteitenkalender. Reuring, het hele jaar door, is de bedoeling.

Met de herstart van Malden in Motion heeft Malden weer een ‘activiteitencommissie’ die zich in eerste instantie richt op Malden. Overasselt, Nederasselt en Heumen zijn al zeer actief in de organisatie van allerlei activiteiten.

Kijk voor mee info op www.maldeninmotion.nl

Terug naar overzicht
10 september 2018 | gl8admin
Deel op social media of met vrienden: