Nieuwe burgemeester Minses staat klaar voor elke Heumenaar

Nieuwe burgemeester Minses staat klaar voor elke Heumenaar

13 januari 2022 | Ronald Peters

“Vanaf vandaag sta ik klaar voor elke Heumenaar, samen gaan we knallen voor onze mooie gemeente Heumen, ik kijk er naar uit!”
Met deze woorden eindigde Joerie Minses donderdagmiddag zijn installatierede als slot van de buitengewone raadsvergadering.

De officiële beëdiging werd gedaan door de Commissaris van de Koning, de heer Berends. In verband met de coronamaatregelen werd de ambtsketen door de partner van Minses omgehangen. Het aantal aanwezigen was beperkt. De nieuwe burgervader werd verder toegesproken door Frank Eetgerink namens het college, burgemeester van Nijmegen Hubert Bruls namens de burgemeesterskring en Harry Smeets namens de gemeenteraad.

Kennismaken met de inwoners van Heumen is lastig nu maar ze gaan zeker van mij horen, iedereen krijgt een kaartje in de bus, aldus de geboren Limburger. En wandelen is een mooie manier om kennis te maken.

Foto: Goedele Monnens

Kijk via deze link terug naar de beëdiging: https://heumen.raadsinformatie.nl/vergadering/906307/Installatieraad%20burgemeester%20Minses%2013-01-2022

Terug naar overzicht
13 januari 2022 | Ronald Peters
Deel op social media of met vrienden: