Update Carnavalsactiviteiten binnen de gemeente Heumen

Update Carnavalsactiviteiten binnen de gemeente Heumen

11 januari 2022 | Marcel Hax

Door de aanhoudende coronasituatie hebben veel carnavalsverenigingen moeilijke besluiten moeten nemen over hoe het feestelijk seizoen er dit jaar uit gaat zien.

CV De Dwarsliggers uit Malden heeft daarop besloten om van alle activiteiten in 2022 af te zien, met de intentie om bij het 55-jarig jubileum in 2023 extra uit te pakken.

CV De Raore Schutters uit Heumen ziet ook af van een prinslancering, maar hoopt wel een online carnavalsquiz te kunnen organiseren. Ook is er hoop voor een gezellig zomercarnaval bij café Kanaalzicht, zodat er in stijl afscheid genomen kan worden van Prins Dennis.

Luilekkerland in Overasselt moet helaas het 55e jubileum jaar aan zich voorbij laten gaan, al is er nog enige hoop voor een mooie optocht in het voorjaar. De Strandjutters, eveneens uit Overasselt, had meer geluk en kon net voor de lockdown nog prins Stijn in het zadel hijsen.

De Wielwaoiers uit Nederasselt zien het komend jaar ook onzeker in, maar hoopt wel alternatieve activiteiten te organiseren, met op 26 maart bijv. het Waoiersbal.

Over de komende Carnavalsactiviteiten binnen de gemeente Mook en Middelaar zijn nog geen officiële mededelingen gedaan.

Terug naar overzicht
11 januari 2022 | Marcel Hax
Deel op social media of met vrienden: