Wegwerkzaamheden Rijksweg (N844): Omleiding fietsers vanaf maandag 30 maart

Wegwerkzaamheden Rijksweg (N844): Omleiding fietsers vanaf maandag 30 maart

1 maart 2020 | Ronald Peters

Vervangen riolering

Maandag 30 maart start Van Kessel met het vervangen van het riool tussen de Grootveldschelaan en de Raadhuisstraat aan de Westzijde van de Rijksweg in Malden. Vanaf 23 maart beginnen ze met de voorbereidingen om de rijstroken van de Rijksweg te verschuiven.

Omleidingen fietsers:

  • Vanaf maandag 23 maart: Omleiding fietsers in de richting Malden-Nijmegen, zie afbeelding;
  • Vanaf maandag 30 maart: Omleiding fietsers in beide richtingen, zie de afbeelding.

Omleidingen verkeer:

  • Vanaf maandag 23 maart wordt het doorgaande verkeer naar de Molensingel (vanuit de richting Nijmegen) omgeleid via de Groesbeekseweg;
  • Vanaf dinsdag 14 april is op de Rijksweg tussen de Molensingel en de Groesbeekseweg alleen verkeer mogelijk vanuit de richting Nijmegen naar Malden. Het verkeer van Malden richting Nijmegen wordt omgeleid door Malden via de Groesbeekseweg – Randwijcksingel – Molensingel, zie afbeelding.

Tijdens de werkzaamheden verwachten we enige verkeershinder. We adviseren het doorgaande verkeer gebruik te maken van de omleiding over de A73 en N271 (in beide richtingen). Alle woningen en bedrijven blijven bereikbaar.

De bus volgt de omleidingen, voor meer informatie kunt u terecht op de website www.breng.nl.

Bouw-app

De werkzaamheden zijn te volgen via de bouw-app. U krijgt hiermee toegang tot actuele informatie over de werkzaamheden en de verkeershinder. Bij wijzigingen in de planning, de verkeerssituatie of andere bijzonderheden kunnen we een pushbericht sturen. Zo bent u direct op de hoogte. U kunt de app downloaden via www.kessel.nl/app. U volgt de werkzaamheden éénvoudig door het project “N844: Nijmegen – Malden” aan te vinken als “favoriet”.

 

 

 

Terug naar overzicht
1 maart 2020 | Ronald Peters
Deel op social media of met vrienden: