Cor Willem Visser van supermarkt PLUS Visser in het zonnetje op Dag van de Ondernemer

Cor Willem Visser van supermarkt PLUS Visser in het zonnetje op Dag van de Ondernemer

20 november 2020 | Ronald Peters

Op vrijdag 20 november hebben de gemeente Heumen en de Ondernemersvereniging Gemeente Heumen (OGH) ondernemer Cor Willem Visser van PLUS Visser Malden in het zonnetje gezet. Wethouder Maarten Schoenaker en Taecke Halma, de voorzitter OGH overhandigde Visser een mooie taart.

Cor Willem Visser heeft zich onderscheiden als nieuw gevestigde ondernemer door in 2019 te investeren in een grote verbouwing van de supermarkt. Ook heeft hij in de Corona tijd personeel aangenomen dat geen werk meer had in de plaatselijke horeca. Zij werden onder andere ingezet voor de maaltijdbezorging.

Cor Willem Visser is maatschappelijk zeer actief en betrokken. Zo startte hij met de PLUS een taartactie voor de lokale verenigingen die getroffen zijn door de beperkingen vanwege corona. Tevens ondersteunt de heer Visser de toeristische profilering van de gemeente met de sage van de Hoemannen van Walrick door Hoeman likeur en biertjes te verkopen. Ook is hij actief in het bevorderen van streekproducten, zoals vlees, eieren, honing, groente en fruit die te koop zijn in de PLUS.

De Dag van de Ondernemer
De Dag van de Ondernemer is een initiatief van MKB-Nederland. Deze dag vindt jaarlijks plaats op de derde vrijdag van november. MKB-Nederland vindt dat “ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Nederland. Een dag waarop ondernemers worden bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen. De start van een traditie om het ondernemerschap te vieren, ondernemers te bedanken en in het zonnetje te zetten.”
De gemeente Heumen wil een positief ondernemersklimaat bevorderen en het vieren van de Dag van de Ondernemer draagt hieraan bij. De gemeente zet samen met de OGH op deze dag een lokale ondernemer in het zonnetje die is opgevallen vanwege het economisch en/of maatschappelijk ondernemerschap. Het is dus geen verkiezing van het beste bedrijf, het gaat om een bedrijf dat het goed doet en het verdient om in het zonnetje te worden gezet.

Terug naar overzicht
20 november 2020 | Ronald Peters
Deel op social media of met vrienden: