Weer Tai Chi in Malden

Weer Tai Chi in Malden

2 september 2021 | Marcel Hax

Op 9 september 2021 zal De School voor Tai Chi Chuan Jan Willem Bot weer een  beginnerscursus Tai Chi starten in de sporthal van de Brede School in Malden. Op 9 en 16 september 2021 zijn er introductielessen. De eerste keer is gratis dus kom gerust een keer proberen!

Tai Chi Chuan is een oude Chinese bewegingskunst en heeft zijn oorsprong in het taoïsme, de traditionele Chinese geneeskunde en de vechtkunst. In de Tai Chi-vorm, een rustig stromende opeenvolging van Tai Chi bewegingen wordt geleerd het lichaam op een natuurlijke wijze te bewegen. Door een open en ontspannen lichaamshouding ontstaat een vrije stroom van vitale energie in het lichaam. 

De introductielessen worden gegeven om 19:30 in de sporthal van de Brede School in Malden, ingang Broeksingel. Parkeren is mogelijk bij en onder de sporthal. De locatie is ook goed bereikbaar vanuit Molenhoek, Groesbeek, Mook, Heumen en Overasselt. 

De lessen worden gegeven door Lindy van Langenberghe en Jani Roland Holst. Nadere informatie en inschrijven op www.itcca.nl/nijmegen  of 06-556 847 74

Terug naar overzicht
2 september 2021 | Marcel Hax
Deel op social media of met vrienden: