Walking Basketball in Malden

Walking Basketball in Malden

30 juli 2020 | Ronald Peters

Walking Basketball is een variant van basketbal, waarbij niet wordt hardgelopen maar wel wordt gepasst, gedribbeld en geschoten met een originele basketbal. Het is daarom uitermate geschikt voor mensen die op een gezonde manier en zonder blessuregevaar willen blijven bewegen. Dorien Vrolijks: “We willen dit gaan opzetten in Malden. We richten ons voornamelijk op de leeftijdsgroep 55+”.


Hoe ziet een Old Stars Walking Basketball ochtend eruit?
Samenkomst vanaf 09.30 uur samen in de kantine van Sportcentrum Malden met een kopje koffie of thee. Rond 10.00 uur omkleden Daarna de zaal in. Na een warming up zonder bal doen worden er wat oefeningen met bal en vervolgens een partijtje. De ‘training’ staat onder leiding van een gediplomeerde basketbaltrainer met Walking Basketball vaardigheden. Na een uurtje wordt geëindigd met een cooling down, al dan niet omkleden en tijd voor napraten met een drankje.

 

Interesse?
Wilt u meedoen? Neem contact op met beweegcoach Dorien Vrolijks. Bellen: 06 – 52 68 31 16 of stuur een e-mail naar: dvrolijks@heumen.nl. Zodra er voldoende deelnemers zijn wordt er overlegd over een geschikte ochtend/middag en de startdatum. De eerste paar keer is gratis om te kijken of het u bevalt.

Terug naar overzicht
30 juli 2020 | Ronald Peters
Deel op social media of met vrienden: