Tweede Kamerverkiezingen – hoe staat u ervoor?

Tweede Kamerverkiezingen – hoe staat u ervoor? We horen graag van u

23 februari 2021 | Margie Alders

Dat er binnenkort Tweede Kamerverkiezingen zijn kan niemand ontgaan. Er staat een recordaantal aan politieke partijen op de kieslijst. En dan zwijgen we maar over de omstandigheden waaronder we dit keer moeten stemmen door het coronavirus.

Ziet u door de bomen het bos nog? Hoe gaat u om met deze verkiezingen? Gaat u wel stemmen? Zo nee, waarom niet? Wat houdt u bezig in deze tijd?
We willen u uitnodigen om ons te vertellen hoe u deze verkiezingen in gaat. U hoeft niet te vertellen op wie u stemt, dat is privé. We zijn veel meer benieuwd naar hoe u omgaat met alles in deze periode speciaal in relatie tot de verkiezingen. Maar wilt u andere dingen aan ons kwijt dan mag dat natuurlijk ook.
Op zaterdag 13 maart tijdens ons programma Focus Actueel zullen we aandacht besteden aan de Verkiezingen en uw berichten en reacties op onze oproep. In principe doen we dat anoniem, maar als u wilt nodigen we u ook graag uit voor een kort telefonisch gesprek tijdens de uitzending.
Stuur uw reactie naar redactie@gl8media.nl  OF stuur ons een brief met uw reactie, Sluisweg 18c, 6581 KA Malden. Geeft u aan in uw mail of we u mogen bellen? Zo ja, zet u dan uw telefoonnummer in uw mail of brief. We bellen u dan sowieso even van tevoren.
We zijn benieuwd naar wat u – de inwoners van de gemeente Heumen en de gemeente Mook en Middelaar – beweegt, vooral tijdens de aankomende verkiezingen. Doet u mee?
Terug naar overzicht
23 februari 2021 | Margie Alders
Deel op social media of met vrienden: