Stichting Taxus Taxi vanaf 1 juni weer actief met inzamelactie

Stichting Taxus Taxi vanaf 1 juni weer actief met inzamelactie

17 mei 2020 | Ronald Peters

Ook dit jaar is Stichting Taxus Taxi weer actief om zoveel mogelijk taxussnoeisel in te zamelen. Vorig jaar heeft de stichting een totale hoeveelheid van 346.000 kilo taxussnoeisel ingezameld. Een resultaat waar zij trots op zijn! Elk jaar zijn er weer duizenden taxusdonateurs die hun takje bijdragen.
Op 1 juni geeft de stichting het startschot en is het weer mogelijk om 24/7 alvast online een afspraak te maken via taxustaxi.nl/afspraak. Vanaf 2 juni zijn zij ook telefonisch weer bereikbaar, maar let op dit laatste is in beperkte mate. De stichting vraagt bij voorkeur online een afspraak te maken om zo de telefonische drukte te kunnen spreiden.
Taxus Taxi komt het snoeisel kosteloos voor de deur ophalen bij een minimale hoeveelheid van 15 kilo. Dat kan in de zak die de stichting kosteloos verstrekt.

Ook kleinere hoeveelheden zijn van harte welkom. Echter kan men hiermee terecht bij de verschillende inzamelpunten, welke online terug te  vinden zijn via taxustaxi.nl/uitgiftepunten.

Meer informatie over het inzamelen en aan welke voorwaarden het taxussnoeisel moet voldoen is te vinden op www.taxustaxi.nl

Terug naar overzicht
17 mei 2020 | Ronald Peters
Deel op social media of met vrienden: