Stichting de Keilbout zoekt donaties

Stichting de Keilbout zoekt donaties

17 januari 2021 | Ronald Peters

4 augustus 2020 was er een grote explosie in Beiroet met grote gevolgen vooral voor minder bedeelde Libanezen en vluchtelingen uit Syrië. De stichting Containers for Love uit Roermond vroeg de Keilbout in Malden of zij medische spullen hadden voor ziekenhuizen in Beiroet die geen uitrusting meer hebben.

Stichting de Keilbout runt met vrijwilligers een winkel op de Ambachtsweg 3 in Malden. Daar sorteren en slaan ze medische spullen op, met als basis  een goede relatie met het CWZ en Radboud ziekenhuis. Denk daarbij aan kinderbedden, behandeltafels, laboratorium materiaal, baby weegschalen, tilliften maar ook kleding, waaronder ziekenhuiskleding.

Er zijn nu al 3 containers met spullen naar Beiroet vervoerd en deze worden door een lokaal comité ingeklaard en verdeeld in samenwerking met de Nederlandse ambassade.

De Keilbout in Malden moet transporten financieren via hun 2e hands winkel aan de Ambachtsweg ; vanwege Corona zijn ze al maanden gesloten en is er geen inkomen. Maar de huur van het pand en elektriciteit moet wel betaald worden! Om door te kunnen gaan met hun werk hebben ze ,naast morele, ook financiële support nodig.

Als u dit een goed doel vindt en bovendien dat zij moeten blijven bestaan zou u een financiële bijdrage kunnen storten op rekeningnummer; Nl 62 Rabo 0167828630 Stg de Keilbout hulpgoederen.

Dank namens de stichting

Terug naar overzicht
17 januari 2021 | Ronald Peters
Deel op social media of met vrienden: