Onderhoud Rijksweg voor dit jaar gereed; volg info via app

Onderhoud Rijksweg voor dit jaar gereed; volg info via app

26 september 2019 | Ronald Peters

De werkzaamheden aan de Rijksweg (N844) van Malden naar Nijmegen zijn volgens plan voor dit jaar gereed. In het voorjaar volgen de laatste aanpassingen. De bus zal weer de normale route rijden.

Planning

De Rijksweg (N844) is de belangrijkste toegangsweg voor Malden. Om de bereikbaarheid van het dorp te waarborgen werken we in zes fasen. Fase 1 t/m 4 zijn gereed.  Fase 5 en 6 zijn gepland voor het voorjaar van 2020. Op hoofdlijnen ziet de planning er als volgt uit:

Voorjaar 2020

Week 10 t/m 13: aansluiting S100 – McDonald’s
Week 14 t/m 20: Nertsstraat – rotonde Broeksingel / Groesbeekseweg

Bus

Tijdens de werkzaamheden volgt buslijn 83 van Mook richting Malden/Nijmegen een aangepaste route. Kijk op www.9292.nl voor actuele opstappunten en reis- en vertrektijden.

Fiets

Voor fietsers blijft de weg in twee richtingen open.

Meer informatie ook via de app

Op www.gelderland.nl/N844 vindt u informatie over de maatregelen die worden uitgevoerd. Onder de kop ‘Documenten’ kunt u de bijbehorende tekeningen downloaden. Voor vragen kunt u op werkdagen contact opnemen met het provincieloket, telefoon 026 359 99 99 of per e-mail provincieloket@gelderland.nl. De werkzaamheden zijn te volgen via een omgevingsapp (alleen voor mobiele telefoon). In deze app staat actuele informatie over de werkzaamheden en de verkeershinder. Bij wijzigingen in de planning, verkeerssituatie of andere bijzonderheden ontvangt u een zogenaamd push-bericht.

De fa. Van Kessel heeft hiervoor een speciale app ontwikkeld: De Gebr. Van Kessel-app is beschikbaar voor iOS en Android en gratis te downloaden in de Apple- en Google app stores via de volgende links:

Android

iOS

Terug naar overzicht
26 september 2019 | Ronald Peters
Deel op social media of met vrienden: