Raadsvergadering Mook en Middelaar 30 september: o.a. afscheid Lee Tonnaer en vuurwerkbesluit

Raadsvergadering Mook en Middelaar 30 september: o.a. afscheid Lee Tonnaer en vuurwerkbesluit

30 september 2021 | Margie Alders
De agenda van de raadsvergadering van de Gemeente Mook en Middelaar op donderdag 30 september was behoorlijk vol met o.a. het afscheid van de heer Lee Tonnaer, die bijna 13 jaar actief is geweest in de gemeente voor de PvdA Mook en Middelaar; en onderwerpen als maasheggen, afvalverzameling en het vuurwerkbesluit. Collega politiekverslaggever voor Mook en Middelaar Arjen Vonk sprak de heer Tonnaer en de nieuwe fractievoorzitter de heer Broekmans eerder deze week. Het interview kunt u beluisteren tijdens onze uitzending van Focus Actueel aanstaande zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur. Presentator Peter Soethoudt zal dan ook met Arjen Vonk verdere details van de vergadering bespreken.

Vuurwerk

Op de agenda stond ook het vuurwerkverbod. Met 11 stemmen vóór en 2 stemmen tegen werd het vuurwerkverbod aangenomen, mede op advies van de politie. Van de omliggende gemeenten is het alleen in de Gemeente Berg en Dal nog toegestaan vuurwerk af te steken.

Terugkijken vergadering

Via de website van de gemeente kunt u de vergadering terug te kijken en vindt u de volledige agenda.

Meer informatie Lee Tonnaer

Meer informatie over de heer Lee Tonnaer, zijn werk voor de PvdA en zijn afscheid vindt u op de website van de PvdA Mook en Middelaar.
Terug naar overzicht
30 september 2021 | Margie Alders
Deel op social media of met vrienden: