Nieuwe excursies Natuurmonumenten coronaproof

Nieuwe excursies Natuurmonumenten coronaproof

23 juni 2020 | Ronald Peters

De boswachters van Natuurmonumenten in het Rijk van Nijmegen gaan weer mooie excursies organiseren; coronaproof, in kleine groepen, dus extra speciaal.

Het jachtslot wordt ook weer toegankelijk met excursies. Ook hier zijn maatregelen genomen en zullen de groepen per excursie nog kleiner zijn: maximaal 8 personen en tijdens een excursie in een van de andere gebieden in het Rijk van Nijmegen zijn er maximaal 15 deelnemers mogelijk. De boswachter heeft desinfectiemiddel bij zich en houdt uiteraard anderhalve meter afstand. Bij verkoudheidsklachten mag je niet komen. Aanmelden kan alléén vooraf www.natuurmonumenten.nl/agenda

Natuurmonumenten zoekt tevens mensen die enthousiast over de natuur en het werk van Natuurmonumenten kunnen vertellen. Als informatievrijwilliger geef je voorlichting over de gebieden van Natuurmonumenten aan bezoekers. Dit doe je vooral in de gebieden Heumensoord, Mookerheide, Sint-Jansberg. Is deze functie iets voor jou of wil je meer informatie? Reageer dan naar boswachter Ellen Luijks, via rijkvannijmegen@natuurmonumenten.nl .

Terug naar overzicht
23 juni 2020 | Ronald Peters
Deel op social media of met vrienden: