Maandag 18 maart stiptheidsacties gemeenteraad Heumen rijksweg Malden

LET OP!! Maandag 18 maart acties gemeenteraad Heumen op Rijksweg Malden

15 maart 2019 | Margie Alders

Het is genoeg

Maandagmorgen 08.00 uur gaat de geest uit de fles. De Heumense gemeenteraad is het zat en komt in actie over de Rijksweg door Malden. Heel veel jaren praten met de Provincie heeft tot niets geleid. Vele jaren van nutteloos overleg. Bij andere wegen, zie veel minder intensief worden gebruikt, gaat de schop wel de grond in. Onbegrijpelijk en volstrekt onacceptabel, zo stellen de 6 raadspartijen gezamenlijk. “We zijn klaar met de volstrekte desinteresse van het provinciebestuur voor deze problematiek en voor het uitblijven van alternatieven.

Verkiezingen

Zelfs bij de aanstaande verkiezingen van 20 maart krijgt de leefbaarheidsproblematiek, veroorzaakt door deze provinciale weg, vrijwel geen enkele aandacht.” De Rijksweg doorsnijdt Malden en veroorzaakt veel overlast. Dagelijks 20.000 voertuigen, 7 miljoen per jaar.

Stiptheidsactie

Het is een van de drukste en meest onveilige provinciale wegen van Nederland. Maandag 18 maart om 08.00 uur zijn de raadsleden present om met enkele stiptheidsacties de aandacht te vestigen op deze slepende kwestie.

Terug naar overzicht
15 maart 2019 | Margie Alders
Deel op social media of met vrienden: