Gratis online muziektheater voor mantelzorgers

Gratis online muziektheater voor mantelzorgers

4 december 2020 | Ronald Peters

Speciaal voor mantelzorgers die voor iemand met psychische problemen zorgen, organiseert Indigo in december vier livestreams. Tijdens deze livestreams kunt u – gratis en anoniem – genieten van het prachtige theaterstuk “Hou me los”, over het effect van een psychische stoornis binnen de familie.

Gevoed door haar ervaring als ‘zus van’ zingt en vertelt zangeres en theatermaker Nynka Delcour op persoonlijke, ontroerende en grappige wijze over haar complexe relatie met haar psychisch zieke broer. Pianist en accordeonist Rob Stoop verzorgt de muziek. Troost, aanvaarding, machteloosheid, rouw, liefde, onbegrip en schuldgevoel. Het komt allemaal aan bod in een mooie mix van theater, zang en muziek. Na afloop gaan wij met elkaar in gesprek over het thema mantelzorg en is er de mogelijkheid om anoniem vragen te stellen en ervaringen te delen.

Deze voorstelling is bedoeld voor iedereen vanaf 18 jaar die te maken heeft met psychische problematiek in de omgeving. Wilt u meekijken? Dat kan! De voorstelling is te zien op dinsdag 8, vrijdag 11, dinsdag 15 en woensdag 16 december 2020 van 19.30 tot 21.30 uur.

Meld u aan via info@indigogelderland.nl of (026) 312 44 83. Vergeet niet bij aanmelding uw postcode te vermelden. Dan ontvangt u een link waarmee u toegang krijgt tot deze exclusieve voorstelling.

Terug naar overzicht
4 december 2020 | Ronald Peters
Deel op social media of met vrienden: