Bibliotheek Malden gaat op maandag 18 mei in aangepaste vorm open

Bibliotheek Malden gaat op maandag 18 mei in aangepaste vorm open

12 mei 2020 | Ronald Peters

Vanaf maandag 18 mei kunnen bibliotheekleden weer materialen lenen en inleveren in de Maldense vestiging. Ook kunnen er dan weer materialen worden gereserveerd. Inleveren van materialen kan tot en met 27 mei nog zonder boete. In verband met de veiligheid van medewerkers en bezoekers is het nog niet mogelijk om te studeren, te lezen of anderen te ontmoeten. Ook zijn alle activiteiten in de bibliotheek tot 1 september geannuleerd.

In de bibliotheek worden bezoekers verzocht zich te houden aan een aantal huisregels. Zoals het maximaal aantal bezoekers, het ontsmetten van handen bij binnenkomst, 1,5 m afstand bewaren en kinderen onder de 16 jaar alleen onder begeleiding.

Ook zijn de publiekscomputers, printers en tablets  uitgeschakeld, de wc’s gesloten en de leestafels en werkplekken zijn niet toegankelijk. Wel kunnen bezoekers via de speciale computers de online catalogus raadplegen.

De bibliotheek van Overasselt blijft nog gesloten. In deze vestiging kan de verspreiding van het coronavirus niet voldoende worden voorkomen.

Terug naar overzicht
12 mei 2020 | Ronald Peters
Deel op social media of met vrienden: