Online thuisbingo Café Kanaalzicht: ook prijs voor lokale vereniging!

Online thuisbingo Café Kanaalzicht: ook prijs voor lokale vereniging!

21 november 2020 | Ronald Peters

Momenteel kunnen er vanwege het coronavirus helaas maar weinig activiteiten en evenementen in de gemeente Heumen plaatsvinden. Café Kanaalzicht in Heumen wil in deze periode niet bij de pakken neer gaan zitten, maar juist kijken welke mogelijkheden er wél zijn om iets leuks te organiseren voor de inwoners van de gemeente.

Zaterdag 28 november a.s. organiseert Café Kanaalzicht vanaf 20:00 uur een online, interactieve en avondvullende thuisbingo. Deze thuisbingo is voor iedereen in de gemeente Heumen én daarbuiten. Vier bingorondes, waarbij er elke ronde meerdere schitterende prijzen zijn te winnen. Tijdens deze avond komen er verschillende prominente figuren uit de gemeente Heumen voorbij en kan iedereen genieten van gezellig, interactief en avondvullend entertainment, gewoon in de huiskamer.

Ook voor de lokale vereniging kan deze avond gunstig uitpakken. Wanneer er meer dan 500 bingokaarten worden verkocht, krijgen de winnaars van de hoofdprijzen nog een extra prijs. Deze extra prijs houdt in dat zij € 100 aan hun favoriete vereniging uit de gemeente Heumen kunnen schenken.

De bingokaarten kosten 12,- (voor 4 rondes). Daarnaast kunnen er ook nog verschillende borrelboxen bestellen met versnaperingen om de avond compleet te maken. De bingokaarten en borrelboxen kunnen besteld worden op www.avplus.nl/thuisbingo. De bingo kan gevolgd worden op een smartphone, tablet, computer, laptop, of je streamt natuurlijk naar de tv.

Café Kanaalzicht hoopt hiermee dat er zoveel mogelijk inwoners van de gemeente Heumen een gezellige, onbezorgde avond kunnen geven.

Terug naar overzicht
21 november 2020 | Ronald Peters
Deel op social media of met vrienden: