Nieuwe beginnerscursus Tai Chi in januari in Malden

Nieuwe beginnerscursus Tai Chi in januari in Malden

6 december 2020 | Ronald Peters

Op 14 januari 2021 zal De School voor Tai Chi Chuan Jan Willem Bot weer een  beginnerscursus  Tai Chi starten in de sporthal van de Brede School in Malden. Op 7 januari 2021 is er een introductieles, geheel gratis!

 

Tai Chi Chuan is een oude Chinese bewegingskunst en heeft zijn oorsprong in het taoïsme, de traditionele Chinese geneeskunde en de vechtkunst. In de Tai Chi-vorm, een rustig stromende opeenvolging van Tai Chi bewegingen wordt geleerd het lichaam op een natuurlijke wijze te bewegen. Door een open en ontspannen lichaamshouding ontstaat een vrije stroom van vitale energie in het lichaam.

 

De cursus en de introductieles worden gegeven om 19:30 in de sporthal van de Brede School in Malden, ingang Broeksingel. Parkeren is mogelijk bij en onder de sporthal. De locatie is ook goed bereikbaar vanuit Molenhoek, Groesbeek, Mook, Heumen en Overasselt.

De lessen worden gegeven door Lindy Kool van Langenberghe en Jani Roland Holst. Nadere informatie en inschrijven op www.itcca.nl/nijmegen  of 06-556 847 74

 

Terug naar overzicht
6 december 2020 | Ronald Peters
Deel op social media of met vrienden: