Eerste online event ‘Sensational’ op 2 april

Eerste online event ‘Sensational’ op 2 april

2 april 2021 | Ronald Peters

Live entertainment waarbij je zintuigen worden geprikkeld terwijl je op de bank zit. Op vrijdag 2 april gebeurt het tijdens het evenement ‘Sensational’.

 

Deze combinatie van online en offline entertainment is een primeur in Nederland. Voorafgaand aan het evenement ontvang je een ‘Mystery Box’. Hierin vind je lekkernijen en attributen die je nodig hebt tijdens de show. De organisatoren laten vervolgens in een online omgeving zien (en proeven) wat er allemaal op afstand mogelijk is met je zintuigen.

Het initiatief is een samenwerking van de Maldense Amber van Leeuwen met drie ondernemers uit de omgeving van Alkmaar. De zangeres en oprichtster van Concert op Maat vertelt: ‘We hebben de handen ineen geslagen om een avondvullend programma neer te zetten om mensen ook thuis het gevoel te geven van een lekker avondje uit’.

 

Naast Amber zijn ook de andere organisatoren expert op het gebied van het prikkelen van zintuigen: chocolatier Alexandra Huijgens, goochelaar Fritz met een Z en Register Vinoloog Margret Weijers.

 

Het exacte programma blijft nog even geheim, maar dat het een sensationele invulling gaat worden van je vrijdagavond, dat is een feit!

 

Voor tickets en meer informatie ga je naar http://sensational_nl.eventbrite.nl

Terug naar overzicht
2 april 2021 | Ronald Peters
Deel op social media of met vrienden: